spyr på allt justnu.

mår inte så bra precis. men jag är ju rätt van, och det lär nog ni också vara av att höra det här hundrasjutioelva gånger osv. men skiter i vilket. ingenting är fan lätt justnu. precis igenting, men jag kämpar som fan ändå för om jag inte gör som alla säger så kommer det bara bli ett jävla liv igen, och det orkar jag inte. orkar inte ens ta en fucking diskution längre :) så härdan efter skiter jag i allt. ler, och tar emot, gör som alla andra säger, gör mig av med minsta lilla problem eller springer ifrån allt som kan skapa en diskution eller tjaffs, ingen. ingen! ska få se mig på marken igen. aldrig att dom ska. hur jobbigt det än är, så ska jag inte visa ett skit, inte för någon. sen när jag mår som jag gör så spelar det ingen roll vad det är för minsta lilla så mår jag ännu sämre så yea. men vissa verkar inte kunna respektera eller förstå. och jag vet heller inte vad jag gör för fel eller vadfan som är problemet, blir bara förbannad och startar upp en massa funderingar över hur jag ska lösa problemet till det bättre, frågan jag ställer mig efteråt är bara om det kommer bli bättre eller om det kommer bli åthelvete sämre. det vet jag inte nu, inte förens efteråt. men jag ska suga på karamellen ett tag. för det blir inte precis bättre, blir bara sämre och sämre. och jag börjar tröttna på det. men vi får väl se! :)
 
~
imorgon är det en stor dag för mig. jag längtar lite smått, imorgon ska jag fan släppa alla problem. ha kul med mina gamla vänner + pojkvän, dricka mig redlös, supa och fira två saker som jag är så jävla glad och nöjd över. kbk.
 
 

Om

Min profilbild

Filly

Hej! Felicia här :) jag är född 94, bor i en liten håla som heter tibro tillsammans med min son född 25/4-14, min lilla chihuahua och katt. detta är en blogg där ni kan följa mitt liv som ung mamma, min vardag, åsikter och såklart slängar av mig själv ibland.




RSS 2.0