Vem fan är du

Jag känner inte dig längre, du är känslokall, svinig, liten fitta som jag verkligen har lust o bara göra precis likadant emot som du gör mot mig. Jag känner fan inte dig längre!! 
 
Jag finner inga ord för va fan jag precis sett, första man gör när man vaknar. Du skulle ha umgänge med dig son igår tills på måndag, men du "orkade inte" ens med dag ett för han skrek så mkt, fine, ut ur min lägenhet. Du drar, för du är så jävla trött, sen ser jag att du vart vaken till minst 4 inatt och supit o spelat, HAHAHA är det ett jävla skämt? Fyfaaaaaaaaaaaaan va arg jag blev. Sen skrollar jag lite till, så ser jag att det har vart massa luder där, det va ju, trevligt, och det va även droppen, dags att gråta ut i månader sen släppa dig. Du kommer fan inte in i min jävla lägenhet igen, du hade defenitivt inte råd att göra såhär efter att du åkte. Ännumindre dricka, o sen massa folk. nejdu, min gräns är NÅDD fuck you och ditt vidriga jävla sätt emot mig. Nu är det nog föralltid!!!!

Om

Min profilbild

Filly

Hej! Felicia här :) jag är född 94, bor i en liten håla som heter tibro tillsammans med min son född 25/4-14, min lilla chihuahua och katt. detta är en blogg där ni kan följa mitt liv som ung mamma, min vardag, åsikter och såklart slängar av mig själv ibland.




RSS 2.0