På hemmaplan

Och mellanlandar. 

Hade inga planer/ork på att träffa folk innan flytten men ändrade mig direkt imorse. Kände att jag likaväl borde göra det så jag inte ångrar mig efteråt. Kan lätt bli så, o då har jag hellre gjort de än att ångra mig när de är försent liksom. Så slipper jag även stressen inför torsdag och kan ta de i min takt. 
Pontus kommer även vara med mig här dom här dagarna innan jag åker in så jag slipper vara själv o jag slipper även sova hos mamma. 

Har väl redan kännts som att jag tagit mig lite vatten över huvudet, har ju inte tagit tag i något alls när jag legat inne har mest sovit hela tiden, o idag, har jag åkt bil, var inne på Willys o handla, kom innanför dörren, diskade lite o resten gjorde Pontus, så lagade jag mat. Sen var jag helt färdig efter det lilla, jag fick en jävla ångest igen o jag vet inte vad, tog mig seriöst 1,5 timme att äta 3 små tacobröd. Det är inte jag. Jag märker tydligt att jag mår sjukt dåligt på en nivå jag inte ens känner till själv. Känner mig nästan apatisk, han plockade in maten, gick ut med sopor, ställde ordning på min packning och tog in posten. Tacka gudarna för hans stöd just nu ❤️ 

Så gick jag in och tog en dusch, vatten gör mig lugn och har alltid gjort, så kom Jacob o Emilia, Jacob o Pontus tar ett par öl o jag och Emilia tjötar lite. Daniella och michael kom även förbi en sväng och prata. Det va trevligt. 

Känner dock att de blivit lite för mycket på en dag så justnu, längtar jag till sängen och morgondagen. Lugn och ro, o gå och pyssla med allt i min egen takt. Utan att känna att någon tycker jag är konstig för att jag inte orkar skratta eller för att allt tar sån extremt lång tid. 

Det är få jag bara kan vara mig med. Svårt detdär. Några sorts förväntningar jag sätter upp på mig själv, för att folk är van vid att se mig på ett sätt, ah, ni fattar nog. 

Justnu orkar jag inte vara den, eller jag kan inte ens. Tråkigt men sant, nu kommer dom nog snart tillbaka efter ha vart ute med hundarna, så ska ta en cigg innan i min ensamhet innan allt. 

👋 


Om

Min profilbild

Filly

Hej! Felicia här :) jag är född 94, bor i en liten håla som heter tibro tillsammans med min son född 25/4-14, min lilla chihuahua och katt. detta är en blogg där ni kan följa mitt liv som ung mamma, min vardag, åsikter och såklart slängar av mig själv ibland.




RSS 2.0