låt dagarna gå

yes.
nu sitter jag här även fast jag egentligen inte har tid, tänkte laga potatis, hemmagjorda köttbullar och sås tills baby kommer hem ;) så ska strax sätta fart med det.
 
imorgon är det barnmorskan på morgonen och sen så ska vi åka och storhandla med syster och daniel. sen hem! :) dessutom så har vi ett och etthalvt år på lördag, så det blir myyys hela helgen lång! vi har inte riktigt bestämt vad vi ska göra, har vart tankar om relaxen på arenabadet, bio, äta ute osv. men helt plötsligt är jag inte sugen på nåt utav alternativen, haha skräll. nemen, sen är det jobbigt för mig att gå, har svinont så ja. gå långt är inget alternativ, så föredrar typ mys eller nåt. jag vet inte, vi får väl se helt enkelt, helst av allt skulle jag vilja in till rockabillyfesten som är på billingen ;) inviga min nya röda klänning som jag köpte förra året, har inte vart andvänd pga att jag inte fått tummen ur och köpa en underkjol, men det lär ju inte behövas nu med magen haha!! den fungerar ungefär på samma vis ;) vore gött o starta våren med lite eva eaaaastwood. mja. men vi får väl se som sagt. 
 
nu ska jag sätta fart med maten! så det blir gjort. pusspusspuss
 
 

Om

Min profilbild

Filly

Hej! Felicia här :) jag är född 94, bor i en liten håla som heter tibro tillsammans med min son född 25/4-14, min lilla chihuahua och katt. detta är en blogg där ni kan följa mitt liv som ung mamma, min vardag, åsikter och såklart slängar av mig själv ibland.




RSS 2.0