mittinattenhallo

massa som säger att dom saknar min blogggg. det är gölligt tycker jag :) ibland kan jag också göra det faktiskt ;) men det är asjobbigt när man inte har någon dator.. kastade ju den i golvet moget nog så ao, den är sönder i tusen delar! sen har vi fortfarande inget internet och har inte funderat på att skaffa något än heller :) får helt enkelt dela via mobilen sålänge. har fått en surfplatta av baby som jag också skulle kunna andvända, men det tar lika lång tid att skriva med den som med en telefon så det är lite irriterande ;p well, någon gång ibland är det nya här! till vintern kommer det nog bli flitig uppdatering igen kan jag tro :) sitter ju inte så mkt vid datorn på sommarn liksom.
 
jaja.
idag har vi köpt en pool! :) som vi inte förstod oss på, fick med sjuuukt mkt rengöringsgrejer osånt och det va inte så lätt! tänkte sätta mig och läsa lite sen så jag kanske begriper mig på det och kan ställa upp den imorgon :) systeryster har fyllt år också så det är kalas eller vad man ska kalla det imorgon och på lördag är det fkp cruisingen! :) så då ska svärmor, mami, jag, älskling och mikaela ta en fylletripp dit i dodgen! :) ska bli trevligt. full rulle hela tiden och har vänt på dygnet, inte så rockigt faktiskt! känns inte som jag sover något, osen så har baby haft för sig något dom senaste nätterna alltså fattar inte hur han lyckas ibland. vi har en heeeel jävla dubbelsäng, men vi är 3 som konstigt nog trängs som i en 80 säng. jag vaknar aldrig på nätterna men har börjat sova asdåligt. antingen så ligger dex på mig så jag vaknar av att jag inte kan röra på mig, eller så vaknar jag av att pontus på riktigt ligger åt fel håll över hela dubbelsängen så jag har kurat ihop mig som en boll :( HAHA. helt cp! så väcker jag han och frågar "vafan han sysslar med" så sätter han sig upp i sängen jättefort och säger "JAGSOVERINTE" helt seriöst och sen lägger sig ner igen. skuuuuum! men ja, karlar... ao, sen har vi snart 11 månader :) en vecka kvar. hiho, har vart i dom bästa armarna under en lång och underbar tid nu, det är så himla gött! ihi.. sen är det lite bus på g ;) ska bli rittit spännande o se vad omgivningen säger om detta, kan bara föreställa mig! hahaha gos. ne nu ska jag ta o läsa på lite om poolsakerna o de och sen ta o krypa till sängs :) pössss
 

Om

Min profilbild

Filly

Hej! Felicia här :) jag är född 94, bor i en liten håla som heter tibro tillsammans med min son född 25/4-14, min lilla chihuahua och katt. detta är en blogg där ni kan följa mitt liv som ung mamma, min vardag, åsikter och såklart slängar av mig själv ibland.




RSS 2.0